ASTROSPIEGEL

  Helaas moet ik u berichten dat AstrospiegelWin niet goed meer functioneert onder WindowsXP en al helemaal niet onder Windows-Vista en Windows7. Een aanpassing hiervoor is niet meer te voorzien.

  Er is inmiddels wel gewerkt aan een nieuw astrologieprogramma dat hierin wel voorziet. Dit programma is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen Alva-Soft en Uitgeverij Schors.
  Het nieuwe programma, Astroscoop7, is een combinatie van Astrospiegel en AstroScoop-Plus, waarin met name aandacht is besteed aan gebruikersvriendelijkheid en een bredere toepasbaarheid.
  Op deze wijze kunnen wij de continu´teit van het programma voor nu en in de toekomst beter garanderen. U kunt Astroscoop7 hier bestellen.

  Voor Astrospiegel bied ik nog wel volledige support. Astropiegel werkt met een toegangscode. Klik hier om de routine te downloaden en zelf de toegangscode te kunnen berekenen.
  Voor vragen kunt u altijd terecht op E-mail: info@alvasoft.nl of tel: 075-7714032Klik hier voor het bijwerken van de zomertijd in AstrospiegelWim


© 2004 ALVA-SOFT Internet services -Alle rechten voorbehouden.